Stoere vakantiehuizen op bijzondere plekken in de Voerstreek

facebook Deel
twitter Tweet
envelope E-mail

Disclaimer

De website Groepsaccommodatie Voerstreek en deze disclaimer werden met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze site geen rechten worden ontleend. Het gebruik van deze website is voor eigen rekening en risico.

Groepsaccommodatie Voerstreek  is op geen enkele wijze aansprakelijk voor welke schade dan ook als direct of indirect gevolg van het gebruik van (de inhoud van) deze website op welke wijze dan ook. Ook kan Groepsaccommodatie Voerstreek niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van externe websites die een hyperlink geven naar deze site of waarnaar deze site een link voorziet.

Alle teksten en beelden en hun indeling op deze site zijn onderworpen aan een copyright en andere beschermingen van het intellectueel eigendomsrecht. Deze objecten mogen niet voor commerciële doelstellingen of voor verspreiding worden gekopieerd, ze mogen niet worden gewijzigd en op een andere website worden geplaatst.

Tenslotte is de eerbiediging van uw private levenssfeer voor Groepsaccommodatie Voerstreek een prioriteit. Wij verzekeren u dat uw gegevens in volledige overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonlijke gegevens verwerkt zullen worden.

Prijswijzigingen in Euro onder voorbehoud.

Ontwerp website door Stoere Binken Design.