Stoere vakantiehuizen op bijzondere plekken in de Voerstreek

facebook Deel
twitter Tweet
envelope E-mail

Daarom doen wij u 5 stoere beloften:

What you see is what you get

Wij gebruiken geen fotoshop trucs of andere misleidende foto’s. Alle foto’s tonen de accommodaties zoals ze feitelijk zijn. Omgevingsfoto’s laten enkel beelden zien van de omgeving die zichtbaar zijn vanaf de locatie. Dus “what you see is what you get”.

Onze vakantiehuizen zijn authentieke Voerense gebouwen in de echte Voerstreek

De Voerstreek is een toeristische magneet. Menig aanbieder van een vakantiehuis buiten de Voerstreek maakt hier misbruik van. Wij garanderen u dat onze vakantiehuizen authentieke Voerense gebouwen zijn die op bijzondere plekken in de echte Voerstreek gelegen zijn. Bovendien is door Toerisme Vlaanderen aan ons vakantiehuis Middelhof een maximale comfortclassificatie toegekend van 5 sterren, als grote groepsaccommodatie uniek in de Voerstreek en Limburg.

Goede nachtrust is verzekerd

Op een paar honderd meter afstand van vakantiehuis Middelhof is er een geklasseerde boogbrug waarover de bekende Montzen spoorlijn gaat, die de gehele Voerstreek doorkruist. Vakantiehuis Middelhof maakt samen met die historische brug uit WO I en de Gulpbeek aan de achterzijde van ons domein deel uit van een uniek cultuurhistorisch landschap. Middelhof werd optimaal gerestaureerd zodat uw comfort in alle opzichten, dus ook akoestisch, verzekerd is. Ook garanderen wij u goede nachtrust in De Pensool.

Bij ons is een woord een woord

Wij doen er via onze website alles aan om u feitelijk en correct te informeren. Indien u desondanks twijfels of bedenkingen hebt staan wij klaar om u te helpen. Wij garanderen u dat we nooit beloften doen die we niet kunnen waarmaken. Liever een tevreden niet-gast dan een ontevreden gast. Bel of mail ons bij twijfel en vragen. Bovendien ontvangen wij u persoonlijk bij aankomst en leiden wij u rond om het huis te leren kennen. Wij zijn permanent bereikbaar voor u tijdens uw verblijf bij vragen.

De Voerstreek is uniek

Bent u nog nooit in de Voerstreek geweest? Dan beloven wij u dat u zich nooit eerder zo dicht bij huis zo ver in het buitenland heeft gewaand.

Voorkom teleurstelling en wacht niet langer met boeken

Kies nu voor een van onze comfortabele grote groepsaccommodaties in de Voerstreek als u ruimte, natuur, bijzondere ligging en outdoor cooking zoekt.

Ga naar De Pensool
Ga naar Middelhof